Leánybúcsú beszámoló

2011.05.18. 14:07

Ismét itt vagyok, kicsit elhanyagoltam a blogot az elmúlt hetekben. Megvolt az ominózus leánybúcsú. Lássunk egy kis élménybeszámolót, amit ígértem.
Sajnos a segítőim elkéstek úgymond a buliról, így egyedül álltam neki a szendvics készítésnek és egyéb előkészületeknek, szerencsére a menyasszonyt is tudtuk késleltetni egy kis shoppingolással. :) Nagy nehezen azért minden összeállt, volt kaja-pia, lufiba rejtett feladatok, szépségkirálynős szalag, fátyol és persze jókedv.
Első lépésben a Leánybúcsúztató 10 parancsolatot kellett elmondani barátnőmnek (büszke vagyok magamra, én írtam a szöveget, vicces és rímes is egyben, nagyon jó lett). Ezután megkapta a fátylat és a szalagot és mi is felvettük a miénket. A szalagokon Miss Arajelölt felirat elöl, sold out felirat hátul, a miénken pedig for sale. Így mi lettünk a For Sale Lányok. :) Itt kapta meg az egyik fő ajándékunkat, a Kívánságok könyvét. Az elejére készítettem egy montázst magunkról, mindenki küldött fotót magáról vagy menyasszonnyal közöset stb, nagyon jól sikerült. Aztán mindenki írt egy színes A5-ös színes lapra valami szépet (jókívánságot, receptet, én egy saját versemet) és kidekoráltuk szalaggal, gyöngyökkel, bármivel. Kreativitásunk határtalan, nagyon helyes emléklapok készültek. Az egészet összekötöttük egy szalaggal és odaadtuk neki. Mondanom sem kell, hogy amint elolvassa bőgni fog a meghatottságtól. :)

Koccintás és kezdődhetett a móka. Teljes élvezettel durrogtatta a lufikat és szerencsére nagyon lelkesen oldotta meg a feladatokat, rengeteget nevettünk. A legjobb, hogy minderről videó felvétel is készült.
A feladatokból: tárgyfelismerés bekötött szemmel (pelenka, sörnyitó, csekk, hagyma...); zokni stoppolás; maci pelenkázás; különböző szituációkból kellett kimagyaráznia magát (pl elveszett a jegygyűrű - fakéreg, borotva, bilincs szavak használatával); fejhallgatóról hallgatott számokat kellett eldúdolnia és nekünk pedig ki kellett találni mi az (drága barátnőmnek nagyon rossz hangja van, úgyhogy ez nagyon muris volt); bekötött szemmel le kellett rajzolnia magukat az esküvő napján; WC papír esküvői ruha készítése; és a kedvenc feladatom felhívni egy a vőlegénnyel azonos nevű idegen férfit és szerelmet vallani. Féltem, hogy ez a feladat döcögős lesz, de olyan klasszul megoldotta, hogy leesett az állunk. :D Ezekkel a feladatokkal egy kirakó darabjait kellett összegyűjtenie, amit én kreáltam neki az egyik közös fotójukból. A meg nem szerzett darabokat két mentőfeladattal kaparinthatta meg, Joe Cocker You can leave your hat on c. számára kellett táncolnia, majd bekötött szemmel banánra kellett óvszert húzni és fagyit nyalni róla. Kipipálva, úgyhogy jöhetett a kirakó ajándékaként egy fütyi alakú torta, melyet lánybúcsúztató társaim készítettek. Egy műalkotás volt, ügyesek voltak nagyon.

Mondanom sem kell, ha rosszul teljesített egy feladatot, akkor innia kellett, ez nála általában tequilát jelentett. Én ekkor még nem sokat ittam, gondoltam majd az utcai résznél bepótolom. :)
Ezek után a férjismereti teszt következett, ahol 5 kérdésenként min. 1 jó válasz esetén ajándékot kapott valamelyikőnktől. A kérdésekből: Hány lyukas foga van? Mikor csókolózott először? Ki volt általánosban a padtársa? Mit vinne magával egy lakatlanra szigetre? Mit szeret benned a legjobban? Milyen zokni volt rajta az első randin? és még sorolhatnám, volt 50 kérdés. :)
Az ajándékok között sok érdekes volt, természetesen a legtöbb valamilyen szexuális kellék. :) Ehető testdekor szett, plüss blilincs, ehető bugyi, szexkocka (helyszín és póz), masszázsolaj, Káma Szutra, tőlem Love zseton. Ezek a zsetonok nagyon jópofák, 9 db-ot tartalmaz: 1 bónusz zseton, amivel bármit kívánhatsz; fürdess meg, ágyba kérem a reggelit, tégy a magadévá, szeretgess meg és ehhez hasonlók. A jó, hogy miután a párja végrehajtotta a zsetonos feladatokat, akkor ő is bemutathatja, tehát oda-vissza működik a dolog. Nekem nagyon megtetszett a boltban, remélem az ifjú pár is örömét leli majd benne és persze az összes ajándékban. :)

Ekkor már eléggé el voltunk csúszva a saját programtervünktől, úgyhogy irány a Deák tér, utcai banzáj. Az utazás alatt kicsit esett az eső, de mire odaértünk szerencsére abbahagyta, nem mosta el a bulit. Sokan voltak a Gödörnél, így héliumos lufira fel, irány petrezselymet árulni. Ez nagyon viccesre sikerült. Az a törpikés hang, eszméletlen volt. :) Bevallom itt már én sem voltam annyira képben, beütött a magammal vitt almalé-tequila kombo, de azért tudtam mindenről, csak már én is nagyon jól éreztem magam. Barátnőm kapott egy emlékkönyvet is, amibe jókívánságokat kellett gyűjtenie a járókelőktől. Ezután jött a fő attrakció a limuzin. Eredetileg már a szórakozóhelyen lettünk volna, de késésben voltunk, úgyhogy negyed 2-kor valahol a Deáktól nem messze vett fel minket. Bekötöttük a menyasszony szemét, beálltunk a limo és meglepetééééés. Mondanom sem kell az ámulatot az arcán, beszálltunk, elindultunk és itt már kicsit el is pityeregte magát a meghatódottságtól, nem akarta elhinni, hogy ennyi mindent tettünk. Szóval egy órás budapesti körút, mi közben ittuk a két üveg ajándék pezsgőt és buliztunk a zenére. Sajnos a sikítozás és integetés elmaradt, mert nem volt napfénytető, meg az eső is esett. Majd irány Menta Terasz, a buli helyszín. Nem voltak túl sokan, de jó zene szólt, mi amúgy sem voltunk már szomjasak, úgyhogy fergetes bulit csaptunk. Összességében jól sikerült minden.

Reggel fél 6 körül értünk haza hozzám, szerencsére a párom ért haza előbb és már megágyazott a lányoknak, mondanom sem kell mennyire imádtam érte. Én még mindig be voltam csiccsentve. Sőt, ha belegondolok még másnap is, nagyon lassan szívódott fel az alkohol, nem vagyok én ehhez hozzászokva. Nem iszom túl gyakran, így hamar megárt, bár nem voltam full részeg még soha, és nem is akarok. Nekem elég a vigyori, imádom a világot állapot. :)

Ezután rövidke 4 órás alvás, majd délben indultak barátnőmék haza busszal. Remélem nekik is épp olyan felejthetetlen este marad, mint nekem. Szerintem nagyon odatettük magunkat. Ha jobban belegondolok, mindent együttvéve ez egy százezres lánybúcsú volt, mindennel, ami csak kellhet. Szervezést vállalok!! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://shadowglow.blog.hu/api/trackback/id/tr292913815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nicol8818 2011.07.03. 15:56:59

Szia!Szeretném megtudni,hogy azt a bizonyos 10parancsolatott nem-e raknád fel mert ihletet kéne meritenem belölle...

Shadowglow 2011.07.08. 00:33:42

@Nicol8818:
Szia!
Ide egyelőre nem terveztem, hogy felteszem, de privátban nagyon szívesen segítek az ügyben, ha gondolod. :)

tweety80 2012.07.03. 15:00:07

Kedves Shadowglow!

Tudom, hogy 1 évvel ezelőtti a bejegyzés, de nem tudnád elküldeni véletlenül azt a bizonyos Leánybúcsúztató 10 parancsolatot? Nagyon nagy segítség lenne!

Válaszodat előre is köszönöm!
süti beállítások módosítása